Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: veronika123
Категория: Забавление
Прочетен: 2766475
Постинги: 60
Коментари: 916
Гласове: 184
Постинг
21.01.2011 15:35 - Не търси съвършенство в любовта, защото ще умреш без любов!!! Намери и обикни нещо обикновено и го направи съвършено !!
Автор: veronika123 Категория: Забавление   
Прочетен: 5599 Коментари: 1 Гласове:
5



Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени ако някой не и подаде ръка. Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване. Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване... Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето... много често завинаги... Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива за да те възкреси или да те погуби завинаги. Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано... Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ... знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз - знаеш, че нищо няма да е както преди... знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия... Това е ИСТИНСКАТА любов - тази която остава дори евентуално да си отиде някой ден - остава в някои от пукнатините на сърцето и напомня за себе си с меланхоличния си ревматизъм. Остава в погледа и влагата в очите, остава в сънищата и спомените - остава едновременно в миналото и бъдещето... Защото само тя умее това..."



Гласувай:
5



1. pomiqrat - Любовта е като футбола. Днес печ...
15.02.2011 19:04
Любовта е като футбола. Днес печелиш утре губиш, но не бива никога да се отказваш. Няма радост без болка. Когато си на гребена на победата трябва да грабиш с пълни шепи, да се възползваш от всичко, което ти се дава и за всичко, което си извоювал с толкова много пот, но търябва да знаеш, че все някога ще дойде денят, в който ще загубиш. През всичкото това време никога не трябва да приемаш постигнатото като даденост и да мислиш, че никога няма да загубиш любовта на феновете. Все някога идва този ден, в който формата ти пада и вече не е същата каквото е била. Започват да те освиркват, да подвикват след теб и да се присмиват на отдиграванията. Тогава не бива да губиш вяра в способностите си, а тртябва да продължиш. Трябва да си кажеш, не трябва да си повярваш, че всичко ще бъде наред, че всичко ще бъде както преди. Може да не е в същия отбор, може би ще трябва да смениш обстановката, но трябва да се бориш със зъби и нокти и отново да върнеш вярата на другите в теб, че ти си същия онзи, който ги е завладявал и вдигал на крака, този заради когото са плакали от радост, този който ги е държал със затаен дъх толкова дълго време. Безсмислено е да стоиш от страната на губищете, защото там няма нищо. Единственото, което стои там е една празнота. Един свят забулен в тъмнина. Свят, в който цари хаос и стари спомени за слава. Тогава трябва да се вдигнеш на крака, да се изтупаш и да оставиш спомените в миналото и с бързи крачки да закрачиш напред. Трудности винаги ще ги има.
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031